lördag 22 mars 2014

Hockeycup, krupp och film.




I går när jag stod vid frukosten klockan 5,30 på morgonen på våran hockey cup som har satts igång så ringde fia (som sov hos en kompis) och kunde inte prata och sa att hon är sjuk. Ja det var bara att åka hem och hämta henne och ner till vårdcentralen, fick Brickanyl som ska hjälpa i två dagar  annars var det bara att åka in till akuten med henne. Sitta upp och friskluft gällde för henne. 38,3 i feber hade hon också.
Så det vart sitta ute på altan i går en stund sen film. Och jag sprang och tittade på Cup online för att se hur det går för killarna.
I dag har hon inge feber så hon är ganska krävande idag (vill vara med en kompis) Det var inte så kul för henne att se att hennes kompis åkte till en annan kompis och dom lägger upp en massa bilder på instagram. Så jag förstår att hon vart ledsen. Det är det där som dom pratar om exakt på nyheterna  nätmobbing. För dom tänker inte på vad dom skriver ungdomarna eller småtjejerna. I alla fall så sårar dom varandra väldigt mycket i onödan. Det var bättre förr när det inte fanns mobiler och ipad.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar