fredag 8 maj 2015

Ta bort kalk med tandkräm.

Ville bara visa detta ser ni skillnaden? ser ni att den andra på höger är mycket smutsigare en den andra? jo det är den och den vänstra är tvättad med tandkräm och fick bort kalk.
Jag läste i en tidning att man kan göra rent ugnsluckan med tandkräm och då testade jag detta och det lyckades Jippi.

Mina älsklingar

Så här stor har han blivit nu mitt barnbarn Maximilian. 1år och 1månad.

Kattunge till sommaren.

Så här ser våran nya katt ut som vi får till juni. Våran andra vart påkörd 7 månader gammal bara.  Jätte tråkigt och så fin och mysig så vi hoppas att den här katten blir lika mysig.
God morgon
Sitter och äter frukost Hallon kefir laktosfri och havrekuddar, ja flingorna är så där tycker mera om när det är nötter och frukt i men kuddarna var mycket nyttigare hos viktväktaren.
Min enda lediga dag den här veckan är fullbokad med att jag ska åka in och besikta gubbens bil som inte gillar mig hihi läkarbesök fika med en kompis och träna, Ja kanske inte så farligt lite mycket på morgonen bara. Ha en fin dag kram Sussi.

onsdag 6 maj 2015

Godkväll här är jag och jag tror att jag ska fortsätta hihi. Gör ett försök i alla fall.
Vad har hänt förutom att jag jobbar och jobbar. försöker att röra mig bantar och bantar ja jag vet att jag är knäpp. Men jag har börjat på gympa tre dagar i veckan. powerwalkar eller styrketränar så jag tycker att jag rör på mig. gympan har jag nyss börjat på.
Viktväktaren har jag också börjat på och är på tredje veckan, har inte gått ner i vikt men jag har koll mera på nyttig mat. Ja ja nog med detta.
Nu är jag super trött så jag ska hoppa i säng men jag återkommer i morgon God natt på er där ute Kram Sussi.