onsdag 23 april 2014





Snart är Maximilian 1 mån på lördag. Gud vad tiden går fort. I morse fick gubben åka ner själv till Stockholm.
Synd för jag hade sätt fram mot det. Visst fick jag komma till syrran men magsjuka stod vid dörren. så det vart ett nej för mig.
Synd att vi bokade tåget för gubben så fort annars kunde jag sova i min sons lya för han har fått tillträde till den nu. Och han behövde verkligen flytt hjälp. Sorry Robert.
Nu är tröjan klar i alla fall och jag är mycket nöjd. första gången jag gör ett sådant mönster.
så nu vill man sticka mera sådana tröjor.
idag  hoppas jag på fin väder så att jag kan sitta ute i solen eftersom jag har tagit semester. Så idag blir det städa undan och packa för jag tror att vi åker redan i morgon kväll.
Ha en fin dag kram Sussi.
 
 

måndag 21 april 2014

Ja då har man snart jobbat klart påsken också. Men den har vart trevlig också.
Det har vart helt ok på jobbet och  påskafton var trevlig.
Ja det börjar närma sig med operation för mannen och jag hälsar på syrran så länge. Det ska bli kul att få träffa dom. Det blir inte så ofta längre typ en gång eller två om året.
Ha en fin dag kram Sussi

fredag 18 april 2014

Glad påsk!


Vill bara säga glad påsk. En annan ska jobba hela påsken i fin vädret. / Kram Sussi





den här har jag och den kommer jag ha mycket i sommar.





Vill bara ha allt.

onsdag 16 april 2014

Shopping.

Ja nu är mormor i farten igen hihi.
Kan ju inte riktigt låta bli när det finns så mycket fint.
Det är inte så långt kvar, en vecka bara så kommer vi. Åh vad jag längtar.
Ja idag är jag ledig så det blir inte så mycket för mig märker jag hihi. Inte så skönt ute heller fy.
så städning står väl och väntar på mig snart hihi.
Påsken börjar närma sig och jag jobbar så vi vet inte riktigt vad vi ska göra blivit bjuden på mat av svärmor. Men det är inte lätt det heller. Vi får se om vi blir hemma och grillar för solen ska titta fram.
Nästa vecka blir det operation för mannen nere i Stockholm. Från början skulle jag med ner och bo hos syrran men nu blir det inte så jag stannar hemma med barnen i stället.
Och sen blir det ett Norge tripp.
Nu ska jag sätta igång ha en fin dag kram / Sussi

måndag 14 april 2014

Mormors hjärta!



 Mormor myser full fullt
 Morfar Jon fick hålla en liten stund han med.
 Så vacker mormors lilla kille.



 Morbror Emil! Se vad Emil myser.




 Moster Fia hon tycker att det är lika mysigt hon med.

Mormor gillar detta skarpt.


Mormors hjärta.

lördag 12 april 2014

Vilken överraskning!






Vilken överraskning Madde ringde mig på jobbet och frågade om dom fick komma över JIPPI. Värdens lyckligaste mormor som får äntligen träffa Maximilian. Så nu blir det mycket mys, Det första jag fick göra när dom kom det var att byta blöja hihi. Ha en fin helg Kram Sussi

torsdag 10 april 2014

Typiskt!


Typiskt när man har planerat att man ska upp och mysa med mitt barnbarn. Då ramlar det ner ett brev att mannen ska ner och operera foten,  Han som har väntat i två år. Är inte det typiskt den veckan som vi ska till Madde. Självaste påsklovet. Men vi får mysa ordenligt när vi kommer upp. 

Tine K Brickbord!

Ja nu är det beställt. Har tittat på det här bordet så länge. Har vart och tittat på glasbord men den här familjen så är det nog bra med plåtbord hihi. Tog med vita. Ha en fin dag / Sussi

Nu är det dax igen.




Jag vill måla om sovrummet med grå färg antingen hela rummet eller bara en fondvägg. Och jag gillar kalk färgen jätte mycket. Har ni provat?

lördag 5 april 2014

Hampton Republic!


Fick hem kläderna i går vill bara tala om.  Vilka kläder! helt otroliga vilken kvalité. Måste bara köpa mera av det märket.

torsdag 3 april 2014

Ha en fin dag kram Sussi

Mormors fina.

Åh vad jag saknar dig men snart kommer jag Mormors lilla älskling.

Vill göra om!



Så här ser det ut mycket vitt men en blå fondvägg som jag vill göra om,  antingen en grå fondvägg eller ljusgrått runt om. Vad tycker ni?

Dax att göra om IGEN.



Ja jag vet jag är super jobbig när det äntligen är klart så ska det göras om. Nu är jag sugen på att måal grått i sovrummet. Vad tycker ni? / Sussi.

onsdag 2 april 2014

Vill ha dessa byxor men dom är slut hela tiden. Hoppas det kommer in flera.
Har prata med dottern min nästan hela förmiddan. Gud vad jag längtar men nu är det inte så långt kvar så ska vi åka upp till dom och få gosa för fullt.
I dag blir det träning för hela familjen Fia ska till innebandyn jag och Emil ska ut och springa eller jogga för min del i alla fall eftersom det är premiär. Gud har inte rört mig på länge nu fy på mig.  
Vad gubben gör? det blir nog gymmet om jag känner honom rätt.
Nu är det havregrynsgröt lunch för min del sen blir det dusch och kvartsamtal strax. Ha en fin dag för nu tror jag att det är varmare ute för i morse var det 10 minus här. / Kram Sussi
 
 

tisdag 1 april 2014

Mormors älskling.
God morgon snart är jag på väg till jobbet. i går fick jag höra lille man skrika åhhh vad härligt att få höra rösten. Får inte träffa lille man förens om två veckor. Gud vad jag längtar.  Ha en fin dag kram Sussi