måndag 31 mars 2014

Lite fix här hemma.




Har fixat lite här hemma med nya lyktor och blommor och lite ändring i hallen. Nu dricker jag kaffe och njuter en stund till innan man ska fara till jobbet. Solen skiner och värmen stiger lite så njut ni som får vara ute idag / Sussi

Min lilla sötnos.

Man kan inte få nog. Gud vad jag längtar att få träffa mitt barnbarn. Jag har gått hela helgen med lyckorus ja förutom natten till lördagen då kunde jag inte sova.
I dag blir det allvar för idag blir det jobb, 6 av7 pass fy vilket hästvecka.
Ha en fin vecka kram Sussi.

söndag 30 mars 2014

lördag 29 mars 2014

Väntar!


Sitter här hemma och väntar att jag snart ska bli mormor JIPPI.  Dom åkte in i går. sista samtalet var att hon skulle få morfin så att hon skulle få sova lite. och nu har jag inte hört någoting. Här hemma är en nervös förväntansfull mormor. / Sussi

torsdag 27 mars 2014

Mina favoriter!


Mina favoriter i sommar. köpte på Balders hage och kostar ca 18-1900kr
Hej här rullar veckorna i väg och det är fullrulle här hemma med alla sjukdomar, Ja jag har klarat mig hittills men det skulle vara konstigt om inte jag vart sjuk.
  Nu är det alldeles tyst här hemma och jag njuter och kaffet håller på att bryggas.
 Sen blir det kvällsjobb för min del.
 Nu märker man att våren är på gång och det ska bli jätte varmt i helgen tur att man är ledig.
Och väntanden är stor Lill killen vill inte riktigt komma ut. 6 dagar över tiden och gör allt för att det ska sättas igång hihi. I går hörde jag champagne och varmbad gjorde susen. Ha en fin dag kram Sussi

lördag 22 mars 2014

Blandat!

 Odd Mollys solglasögon vill jag ha. Jag har ett par med inte så här snygga.
 Så snyggt.
 Ett tips från en tjej som hade gjort av chips burkar.
 Stämmer så bra.
Mina nya muggar från hemlängtan.

Hockeycup, krupp och film.




I går när jag stod vid frukosten klockan 5,30 på morgonen på våran hockey cup som har satts igång så ringde fia (som sov hos en kompis) och kunde inte prata och sa att hon är sjuk. Ja det var bara att åka hem och hämta henne och ner till vårdcentralen, fick Brickanyl som ska hjälpa i två dagar  annars var det bara att åka in till akuten med henne. Sitta upp och friskluft gällde för henne. 38,3 i feber hade hon också.
Så det vart sitta ute på altan i går en stund sen film. Och jag sprang och tittade på Cup online för att se hur det går för killarna.
I dag har hon inge feber så hon är ganska krävande idag (vill vara med en kompis) Det var inte så kul för henne att se att hennes kompis åkte till en annan kompis och dom lägger upp en massa bilder på instagram. Så jag förstår att hon vart ledsen. Det är det där som dom pratar om exakt på nyheterna  nätmobbing. För dom tänker inte på vad dom skriver ungdomarna eller småtjejerna. I alla fall så sårar dom varandra väldigt mycket i onödan. Det var bättre förr när det inte fanns mobiler och ipad.
 

Fick mina produkter i går. Smorde in mig direkt.

Super god gå in och gör den och mycket lätt.

Vinter till vår.




 Man trodde inte att snön skulle försvinna så fort när den kom i veckan. men bara efter två dagar så är allt snö borta nästan. det ligger kvar på dom skuggiga platserna.

Här sitter jag på altan och somnade till av värmen medans det stormade ute.

Baldershage!


 Dessa vill jag ha till sommaren.
Beställde dessa kaffe panna som man kan ta med kaffet ut till altan eller bara ut. Nytt durkslag så nu har jag slängt mitt som gick i plast. Den här var super fin, fanns i flera färger.

tisdag 18 mars 2014

Elsa!


Ja det är inte lätt att ta något fint kort där Elsa är still. Men fick  någorlunda bra bild tillslut. Jag åkte till mamma och pappa medans Emil var på hockey träning.

söndag 16 mars 2014

God morgon! Gud vilken lördag kväll fy. När det är sådana arbetspass det är då man vill byta jobb. Här är det 8 minus ute fy vad kallt men jag såg att nästa vecka ska det bli 15 minus.
Japp när jag kommer hem så blir det en brasa, god mat och ett glas rött. Ja jag är ledig i morgon.
Ha en fin söndag kram Sussi

lördag 15 mars 2014


I går var det mys här hemma. Hemgjord pizza och vin. och idag blir det kvälls pass. Inte lika roligt.
 I går kom mitt paket jippi.
Min nya kaffe kopp Sagaform.

För några dagar så kunde man sitta ute i solen och det var runt 10-15 grader och nu är det snö, blåst och det ska bli minusgrader.

fredag 14 mars 2014

Nu är det jobbigt!

Nu har vi vart utan bord för länge.

 Detta bord är mycket snyggt från Mio möbler för 2500kr många tycker att jag ska köpa den.
 Oj dålig bild men bordet är från bruka trä och cement. ganska dyrt närmare 6000kr

 Är bordet Ostadigt??
 Den gillar många också den såg jag i går på Mio möbler 1795kr den var också ok.

torsdag 13 mars 2014

Godmorgon!

God morgon gud vad den här veckan rusar i väg och toppen väder har vi också. Men tyvärr varar den inte så länge för nästa vecka ska det bli 10 minus. Fyyyy.
Ja jag tittar fortfarande på det här bordet. Är den ute eller är det värt att köpa den?
Ha en fin solig dag kram Sussi.