onsdag 25 september 2013

Det blir kallare och kallare.

-4 grader här i morse och uppe i Grönklitt så hade det snöat idag Burr nu kommer kylan närmare oss.
Idag  har jag löptränat och sen vart och fixat håret  4färger vart det mörkbrunt, mellanbrunt blont ja en färg till som jag inte vet hihi. nöjd vart jag i alla fall.
I morse när jag vägde mig så såg jag att jag hade gått ner nu 4,6 kilo på tre och halv vecka. Inte dåligt nöjd som bara den.
snart ska jag iväg och få lite massage härligt.
Ha en toppen kväll kram Sussi

söndag 22 september 2013

Söndag!

Fastedag så det blir inte så många knop idag. i går kväll så jobbade jag hela dagen på hockey det gick men det är inget jag gör igen. 1timme i mellan till nästa jobb så jag gick ut och fick lite luft, köpte en svart poncho på Åhléns jätte fin. När  jag kom hem sen på kvällen så gick jag in och duscha satt på mig mys kläder och tog mig lite vin och satte mig i soffan . Pang så var det någon som slog mig i huvudet. Ja det var bara god natt.
idag har jag bara tagit det lugn eftersom jag har fastedagen, men jag tänkte gå ut och fixa lite på gården men jag hann inte för det började regna.
så i morgon är det en vanlig dag igen, jobb, träning för mig och Emil.
Ha en fin söndags kväll Kram Sussi.

fredag 20 september 2013

Fredag!

Ledig idag men gud vad tiden går fort när man håller på och städar här hemma. Idag har jag tagit bort den blåa färgen i köket och tagit dit den svarta, mysigt vart det. hinner inte städa över allt för nu ska jag göra kväller fast jag ska ut och springa först. Och i morgon så blir det jobb hela dagen i ishallen. (hockeymamma) som man är.
Stolarna har kommit men den ena var trasig något vasst som pickade ut.
Ha en fortsatt härlig kväll kram Sussi

torsdag 19 september 2013

God natt och ha en trevlig helg kram sussi

Ville bara tala om att det var is uppe i Grönklitt idag. hösten kom fort. bilden är från förra året Kram sussi.

Hej  nu är jag hemma och har precis satt mig med ett glas vin, och gör ett lite inlägg här.
Har vart ute och sprungit och det var jätte skönt ute. idag kom mitt paket från lagerhaus. glas och ljuslyktor, kan visa sen.
Jag åker till Stockholm nästa vecka för att få träffa släkten, ska bli så spännande. Men jag tror att jag åker redan på fredag kanske hotellnattning! fick min klänning och mina byxor från Nelly visar det sen också. Ja nu var det mycket jag skulle visa hihi, har ni städat och fixat ute för hösten och vintern? kanske ska börja i morgon. I morgon väntas det en lastbil hit Jippi mina stolar. 
På lördag ska jag ställa upp för andra föräldrar och ska jobba kiosk pass från 10-21.00 blir det men det är bara att bita ihop, får väl äta en massa korv och godis så att jag håller mig vaken.

Kram Sussi

tisdag 17 september 2013

IRISLIGHTS lampor.


 Hängde upp mina lampor i går MEN så snyggt det var och vilken härlig belysning.
Beställde till Fias rum också som går mera i lila. visar bild sen när dom kommer. / Sussi

Godmorgon!

Här har vi packat matsäck och extra kläder till Fia som ska ha frilufsdag idag.
i går kväll fick jag Linas barnkasse den såg faktiskt super bra ut, hoppas barnen tycker det med. ikväll blir det för dom orentens biffar med couscous och citronpiffad sås. men jag får inget för jag har min fastedag. Jag var ute och sprang i går och jag märker att det går bättre och bättre  inget lös som skakar runt en hihi. och så var vädret perfekt för en joggingrunda. Ja snart ska jag köra min lilla tjej. det vart en snabb inlägg här.
Ha en fin tisdag en annan ska jobba.
/kram Sussi.

måndag 16 september 2013

Äntligen!

Äntligen nu kommer dom, på fredag jippi.

 Gud så fort det går nu,Visst  märker man att hösten är här.  Ja inte av kylan för det är fortfarande varm. färgerna ser man ute, det är så vackert.
Ja jag fortsätter jag med mina soppor på mina fastedagar. September ut sen blir det 6:1 för mig hela oktober.
Ha en fin dag / Sussi

söndag 15 september 2013

Söndag!

Jobbat hela helgen så jag är ganska trött nu. I dag har jag haft faste dagen på jobbet och det var så där, jobbigt när alla har något gott till fikat eller springer ner och köper glass.
hem var inte bättre sockerkaka stod framme samma med grillen och chipsen var det första jag såg. hjälp satt på kaffe direkt sen gick suget bort. Så soppa har jag fått här på kvällen så nu är allt bra.
i morgon är jag ledig skönt och inge fastedag i alla fall. visst märker man att hösten har kommit eller vad tycker ni?
Ja släkt träffen börjar närma sig också spännande. Ja det ska bli så roligt, har hittat lite nytt också vad jag ska sätta på mig skönt då behöver jag inte tänka på det. Nu är det bara om jag ska ta bilen eller buss. Tror det blir bilen. Nu ska jag lägga mig  god natt på er. / kram Sussi

onsdag 11 september 2013

Nu är det dax igen

Jo nu håller jag på att måla igen, Fias rum! nu ska vi ta bort cerise färgen. Nu blir det vita väggar i Fias rum. färgerna på resten blir svart och lila. återkommer med bilder sen.
Nu blir det natti natti.

måndag 9 september 2013

Blandat sen i sommras.














Kia!


Jag eller vi har tänkt byta bil till våren så det är lika bra att vara ute i god tid och titta lite, men det har vi gjort ett tag hihihi. Lite sugen på Kia snygg bil och inte så fruktansvärt dyr ligger på runt 2 - 3 hundra tusen.Om man nu ska ha en helt ny. Vit eller svart blir det.

5:2


4 de gången var det i går så två veckor har jag kört. Och har gått ner 3 kilo. det känns bra för man vet att man kan bita ihop den dagen man fastar och sen dagen efter så kan jag äta igen. Jag är mycket piggare mår bättre och det har gett resultat.
Glad Sussi kram på er.

onsdag 4 september 2013

Höst!

Ja idag har jag faste dagen men det går bra är inge hungrig alls.
Jag har precis köpt lite höst gardiner till barnens rum Emil fick förra veckan jätte snygga gardiner och en stor härlig matta. Fia vill att vi skulle göra om i hennes rum så det ska vi göra vi ska ta bort fond färgen som är cerise. Den ska bli vit ja alla väggar blir vita sen vill hon ha svart säng men det går väl att fixa. Mörk lila eller plommonfärg och en svart lampa har jag beställt till henne gud så roligt att fixa lite till hösten.
Nu tänker jag åka och överraska mannen med en bulle till honom och kaffe.
Ha en fin dag här skiner solen kram Sussi.

Tung dag!









Tung dag för oss igår. Vi fick lov att se till så att hon hamnade hos katthimlen. på grund av att hon hade ont och var sjuk. vi har väntat länge och försökt med läkaren men vi bestämde alla här hemma att det är nog bäst för Lisas skull. Vår an fina söta katt som vi har haft i fem år ungefär åh vad djupt det är när en familjemedlem försvinner.
Sussi.

söndag 1 september 2013

Massa gott!

Oj så mycket gott jag har hittat hos Madame Edith gå in och titta. kladdkaka, äppelpaj en massa gott bröd och en paj. Hittar väl en massa gott för att jag inte får äta idag. Men i morgon får jag, längtar. och på fredag ska jag göra räkpajen.
Kram Sussi

Söndag=ledig=fastedagen 5:2

Ja här sitter jag och äter min soppa, tur att det bara är två dagar i veckan. måste göra något så att man glömmer bort att man är hungrig hihi. Tvätta fönster hade inte vart dumt.  städat det har jag redan gjort. ibland undrar jag om man ska lägga ner bloggen eller börja om vad tycker ni eller har ni också tänkt så. Man följer bloggar och sen helt plötsligt så slutar dom  Not like.
Första september är det idag också. Hösten börjar närma sig och sommar kläderna får man packa ner och fram med stickat. Men  det är mysigt det med.  undra om man orkar sticka ut och springa idag på fastedagen vad hade ni gjort eller vad tycker ni?
Denna vecka är fullbokad föräldramöte, jobb hela veckan, fastedagar, hockey träningar, hockeymatch kalas, m.m.
Nä nu har jag ätit upp så nu ska jag sätta igång så att dagen går lite fortare.
Ha en fin dag / Sussi