fredag 30 november 2012

Fredag!

Äntligen fast jag jobbar så är det ändå fredag hihi. I går på jobbet var det toppen 2 pat hade jag på min färg som skötte sig själva. Men dom andra färgerna hade det också bra. Och det var länge sen vi hade det så hos oss. Så det vart mys med glögg på kvällen. Och så betyder det ju mycket vem man jobbar med .....Tack brudar vilken härlig kväll vi hade. Det är säkert fullt nu när jag kommer och massor att göra. När jag slutar ska jag mot Mora och gå till house of Olivia i sin ny öppna butik. Sen i kväll blir det god pasta och bastu lite senare. Ha en trevlig kväll kram Sussi.

onsdag 28 november 2012

Utrymme?

Nu vart det krångligt köpa utrymme för bilder? Jag har plockat bort jätte mycket men jag har Inge utrymme i allafall kan någon vara så snäll och förklara hur man gör? Eller är det dax att sluta och blogga?

måndag 26 november 2012

Skön dag på jobbet. Tog fram alla stakar och så hittade vi glögg hihi julstämning ja till och med lite snö kom.  Det blir tidigt i säng i kväll. I morgon ska jag på HLR utbildning. Ha en bra kväll godnatt.

söndag 25 november 2012

Hjälp mig!

Hur ska jag göra inte vill jag väl köpa utrymme är det någon som ska hjälpa mig? kan inte lägga upp bilder.

lördag 24 november 2012

Godmorgon här är det en mörk lördagsmorgon. Idag står det shopping,kalas och hockey match på listan. Ha en underbar lördag kram Sussi.

torsdag 22 november 2012

Mitt nya köp.
Ja så vill jag ha det.

????????

Vad nu varför går det inte att lägga upp mera bilder...Köpa utrymme?
Fick sovmorgon jag och Emil sov till 9:15 det var ett tag sen. Så jag ska försöka ta mig till jobbet i dag. Och Emil skulle försöka träna fast han är lite snorig. Men han har Inge feber i alla fall. Jag har sålt en bikini idag på tradera. Kul. Jobbar i kväll och i morgon bitt sen är jag ledig Gud så skönt. Kanske behöver det när jag har så ont i ryggen. À från Stockholm kommer över hit till helgen kul det var ett tag sen. Här är det mörk och mörkt kan det inte komma snö så att det blir lite ljusare. Nä nu ska jag sätta igång ha det kram Sussi.

onsdag 21 november 2012

Smärta!

Oj men fy vad det är jobbigt. Känner mig som en skrutt har super ont i ryggen och nacken. Och Emil är förkyld så vi ligger här i soffan och tittar på film. Det är väl ok men jag har så ont. Och jag vet inte vad jag har gjort. Nä värmedyna och värktabletter och ligga så hoppas jag att det är över snart. Ha en bra kväll kram Sussi.

tisdag 20 november 2012

Muggar!


Nu har jag införskaffat mig julmuggar.

Tränings dax.

Nu har jag vart och köpt ett tränings kort. Jag har haft ett uppehåll ett tag men nu måste jag sätta igång. så att jag  bli starkare. Idag har jag vart ledig så jag har pysslat lite med tradera. Och Emil har också vart hemma idag han kände sig sjuk. Och jag har haft ont i ryggen så annat har jag inte gjort. Jag har suttit och budat på en Lexingtons kudde och sen hoppade jag, tyckte det var bättre att köpa en ny. Priset vart så dyrt på den begagnade kudden. Fattar inte sitter folk och budat för att det är roligt? nästan så att dom kan köpa nytt. Ja ja jag har inte fattat det där med tradera. Jag tycker det går ganska bra med försäljningen på fb. Har sålt gamla julsaker idag och Ekelunds handukar. Nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det värmedyna på ryggen. Ha en bra kväll kram Sussi.

måndag 19 november 2012

Godmorgon. Så skönt sista dagen sen är jag ledig. Men jag ska inte klaga det har vart helt ok jobbhelg. Men det är så fruktansvärt mörkt ute och man blir så trött. Nä snö vill man ha nu. Första advent snart och det är inte så långt borta. Inspiration på uteplats håller jag på med just nu förfullt. För i går var vi och hämtade resten av fönstren och en ytterdörr som vi fick på köpet. Nä nu måste jag dra mot jobbet men ha en bra dag kram Sussi.

torsdag 15 november 2012

Nytt!


Har köpt en ny tavla  den är så fin. Ja jag var på kalas och såg denna tavla, ja jag kunde inte motstå att leta upp en och hittade en. Tänkte köpa en till men då tog den slut. Vilken tur jag hade.

Har vart och hämtat en massa fönster.


Ja nu har jag vart och hämtat eller köpt en massa fönster. Ja då har vi ju startat prio1 då blir det bygg i sommar JIPPI. Inglasad altan.

onsdag 14 november 2012

Trött som attan efter jobbet så känner jag mycket nöjd som har vart och simmat 1000 meter. Sen efter det var jag och bytte klockan som jag visat på bild tidigare. Men jag har köpt en ny till mig.  Visar bild sen. Ville köpa en guld men hittade ingen som jag tyckte om. Kanske hittar någon senare. I morgon är jag ledig så skönt. Då ska jag åka och titta på fönster. Ha en bra kväll / kram Sussi.

tisdag 13 november 2012

Från Nordljus

899kr och jag passade på nu när dom hade ett erbjudande på 50% rabatt på en vara. Snygg eller hur så gå in du med och titta LOVE50 är rabatten. Kram Sussi.

Ny klocka!





Svårt att fixa en bra bild.
Vill ha greenegate muggarna. 4st röda.

Mera Inspiration! Kök.

 Så här såg köket ut förut sen rev dom väggar ( inspiration från Styleroom)
 Och så här fint vart det. Helt otroligt.




Och så här vill jag ha det i mitt kök. Mycket bänk yta, trägolv och vitt.
 Polen har vi! Och det här var inte dumt att bygga in den.
 Ja då var det där men inglasat gamla fönster eller stora???? gud så jobbigt. Men det var praktiskt att få öppna som dom visar på bilden. när det är en varm sommar dag.
Här visar dom gamla fönster och en öppen sida.
 Ja så här ser fönstren ut som jag ska åka och titta på i veckan. Det är också snyggt.
 Ja och dom här är ett måste när vi har skaffat inglasat.



Ja det är farligt att få en massa inspiration. Det är så mycket som man vill ha/göra. Men nr1 så är det tvättstugan. Nr2 uteplats Nr3 köket.

Tvättstuga!


 Tvättstuga inspiration från StyleRoom. Ja våran tvättstuga ser för J.... ut. Så den är prio 1. nytt golv väggar, sen är det bestämt att maskinerna ska stå bredvid varandra och bänk ovanför som ni ser på bild. och en ny diskhon eftersom min är full av gammal färg.
Men det får vi ta efter jul. Sen kommer släggan fram / Sussi.

söndag 11 november 2012

Regn och plask hela dagen. Ändå har jag städat ute på gården...Envis, ska det städas så ska det hihi. sen in och fira pappa. sen hem och fira barnens pappa. ja nu väntas en tuff vecka men mycket roliga saker. Torsdag ska jag hem till en vännina på homeparty, fredag ut med jobbet. och så ska jag jobba hela helgen. Nu blir det glögg och en film Kram Sussi.

Ny matta!




Stor och härlig rya matta.

lördag 10 november 2012

Fredag!

Efter jobbet så åkte jag till badhuset och simmade 1000 meter. Så skönt men jag vart alldeles skakis i benen. Sen i väg och åt sushi. Så gott. Jag var super hungrig efter simningen. Så då passade det så bra att få gå och äta direkt efter. Träffade 2 läkare (tjejer) i går i duschen och vi skrattade och sa men så konstigt att träffas så här hihi så vana att se varandra i vita rockar. Ja sen hämtade jag hem Emil som har haft hockey träning. Hem och satt på mig myskläder och värmde lite glögg. Sen vi 21.00 sov jag hihi men det gjorde alla. Men nu sitter vi här jag och Fia. Vi vaknade klockan 7. Våran dag är att gå och se när Emil ska spela match. Sen gå lite på stan. Men han ska spela en match till lite senare i kväll i Älvdalen men då åker gubben själv för jag och Fia vi åker på kusin kalas. Ha en underbar lördag kram Sussi.





torsdag 8 november 2012

Oj vad den här veckan har gott fort. Det är redan fredag i morgon, Jippi och jag är ledig i helgen. Men då är det hockey match. Emil ska spela 2 matcher. Och på söndag är det det fars dag. Då blir det till pappsen. I dag fick jag min Odd Molly klänning på posten jätte fin. Visar bild sen. Nu blir det glögg sen natti natti. Kram Sussi.

onsdag 7 november 2012

Idag kommer det möbler från Ikea. Detta skåp tex. Och en massa annat. Gud vad roligt det ska bli.I morse vaknade vi halv 8 hjälp!men vi hann vilken tur. Tack chefen för att du ringde och väckte oss. Men tyvärr så kunde jag inte hjälpa dig. Så eftersom jag blir hemma idag så blir det städning. Och så kommer 6 personer hit och ska handla av mig det som jag sålt på Fb. Min dotter Madde ringde och talade om att hon och Niclas kommer. Och så kommer min son Robert upp och hans flickvän upp också Gud så trevligt vi ska ha det. Nyårs veckan. Nu är det bara det där med semestern. Håll tummarna nu åt mig. I Norge i jövik så är det 18 minus och fullt med snö. Burr.undra om det kommer       Hit? Nä nu ska jag sätta igång kram på er och ha en toppen dag / Sussi.

måndag 5 november 2012

Faan!


Den här satt jag och budade på i går men fick den inte ändå. fattar ingeting endå satt jag där och budade är det någon som vet hur det funkar??????????????????????????????????????????????????????????????? på TRADERA.

söndag 4 november 2012

Hej här ligger jag in ett snabbt inlägg innan jag far mot jobbet.  I går kväll var det en mysig kväll med att bada bastu. Sen vart det slapp i soffan. I morse vart det sovmorgon och det är inte så ofta man får. Så nu sitter jag och äter innan jobbet. Hade velat vara hemma i stället. Ha en underbar söndag mina bloggvänner kram Sussi.

lördag 3 november 2012


Har vart till kyrkogården och tänd ljus.

Tände hemma också.
 Min tjej som har sminkat sig och ska se ut som Kesha. Och i går så sov hon sött i fåtöljen.

Ledig dag!

Kompisar i hela huset och jag vill göra något men jag orkar inte. Kvällen i går var supermysig. Emil tog hem en hockey kompis hit som sov över,  Det är bra att byta i bland. Jätte mysig kille. Japp här sitter jag och jag undrar hur min dag kommer bli eftersom jag inte kommer någon vart. Jag ska hämta killarna nu och ge dom lunch så får vi se hur dagen blir. Ha en bra dag kram Sussi.

 Håller på att leta efter en familjebil och det är inte lätt.

 Letar efter inspiration i våran tränga tvättstuga som är en grovingång också.
Och denna fick jag i paket i går när jag kom hem Jippi vad fin den var. Och så har jag vunnit en Oddmolly blus och en röd Oddmolly klänning på Tradera och klänningen var helt ny.

Loppis idag!

Kan inte bestämma mig om jag ska åka dit eller inte. Jätte populärt loppis.
 Trött efter jobbet! Så då vart det brasa god mat och vin. och sen slocknade jag bredvid gubben i soffan. Som vanligt säger ungarna ojojoj.
 Fia sa att jag ska hålla dig sällskap medans du lagar mat mamma. Så här vart det hihihi.