torsdag 30 augusti 2012

Torsdag!

Har jobbat idag fram till 15.00. Sen åkte jag för att se om jag hittade något somrigt men det var bara höst, och inget snyggt det heller. Ja sen handlade jag allt möjligt från mediciner till solkrämer. Hem åt god soppa och färskt bröd mums. Riktigt höst mat, soppa. Sen blev det slapp eller vi tog våran mysfredag pga att jag jobbar kväll i morgon och på lördag snyft. Men så blir det när man säger ja när dom frågar om man vill jobba. Alla andra i familjen sussade redan runt 8 ja meningen också. Kände sig inte riktigt kry. Men nu ska jag gå och sussa godnatt på er. Kram Sussi.

måndag 27 augusti 2012

Måndag!

Vaknade och var så pigg. Ja det dröjde inte länge så fick jag ringa VB. Ja Emil är sjuk.  Ja vad gör man stackarn Jon märkte redan i går att det var något som inte stämde. Jaha. Då får väl jag passa på att göra något nyttigt.  Här regnade det för full i går kväll ja så mycket så det vart som sjö ute på gatorna. I morse när jag vaknade så var det 3 grader burr.  Nu är det i alla fall 5,5 och sol hjälp hösten är här.  Men vart tog sommaren vägen hallå den väntar jag på fortfarande. Ja nä nu ska jag fixa frukost åt tjejen och köra henne till skolan. Ha en bra dag kram Sussi.



söndag 26 augusti 2012

Kök!



 Snygga gillar alla.

Snart!


Åh vad det ska bli skönt att få åka till värmen.

lördag 25 augusti 2012

Längtar.

Godmorgon här sitter jag och dricker kaffe. Resten av familjen sover åhhhh det vill jag med . Men en annan ska åka och jobba. I går var jag så trött efter jobbet och fötterna värkte så det vart ingen Powerwalk för mig. Men det kan man säga att det gjorde jag på jobbet. Men idag ska jag göra det när jag kommer hem med luft. På tisdag ska vi boka resa. Ja vi är inte riktigt överens mina päron och jag. Var är det för fel på Turkiet ? Och tänk så skönt med mat och tryck redan betalt. 1 eller 2 veckor? Ja vi får se vart det blir. Men lite värme hade inte blivit så dumt.  Ha en underbar lördag kram Sussi.

torsdag 23 augusti 2012

 Jätte mysig bild hittade jag hos Så vitt jag vet. tyvärr så kunde jag inte förstora. Men jag längtar faktiskt till lite snö och första advent.
 Nu blir det kaffe och målning. Sen har jag tänkt att städa.
 Har nyss shoppat på loppis på facebook 100kr helt ny fin eller hur.
Shoppat! större en vad jag trodde men den ska jag hänga på dörren med lingonris eller något på och fint snöre.

Som ska beställas.

 Liten tv bänk till gästrummet



 

120säng och ett klädskåp. Ska bara måla klar sängen sen blir det storbeställning på Ikea.

Provar!


 Hallå vad tycker ni frågade man här hemma. barnen drar på axlarna vad?  Mannen var var det för fel på den vi hadde. Nä här får man bestämma själv. Det är tur det hihi.
Japp det vart den här. Så nu ska jag bara beställa en till.

Ja då har skolan börjat igen. Ganska skönt tycker jag. Och en annan sak har man märkt också det har blivigt höst. bladen har fått färg och det är mörkare på kvällarna och vi har satt på värmen. Men det är mysigt så får man tända en massa ljus. Love it.

Min syster och jag.

Ja här vart det ett påtvingat foto av Carro hihi. Ja vissa ville inte men ganska bra vart det i allafall. hihi. det var nog alla hjärtan som gjorde kortet. Fam U var upp och hälsade på mamma och pappa som har flyttat hit från Stockholm (Hallunda). Mamma och pappa ville komma upp till mig i dalarna. Och dom säger att dom har kommit till paradiset. Systern kom på en snabbaste snabbis besök till mig så jag fick lov att åka över en stund till dom på eftermiddan. Stannade en stund sen åkte jag hem.

Efter målning!

Titta vad fin den vart. tänkte sälja den först men då fick jag en ide att jag kan ju måla den hihi se så fin den vart.

Loppis!


Har fyndat på loppis 110kr för allt.

tisdag 21 augusti 2012

Så såg den ut innan.

Ja så här såg den ut.

Målar för fullt.

Målar,målar,målar ja om det ska bli täckt så måste det måla många gånger. Men bra blir det.

Gratta!!

Vill gratta min lillebror som fyller år idag GRATTIS på dig kram från mig.

Fixar i sovrummet!

 Ny lampskärm fast jag har inte bestämt mig ännu. Har tagit hem för att prova.
 Ja inte så dum.
 Den jag har idag från ikea så den var inte så dyr.
Ja så här ser det ut nu. Jag håller på att målar sängen till vit.

måndag 20 augusti 2012

Vill ha denna matta.

Hittade den hos Lillavillavita.se

söndag 19 augusti 2012

Lite nytt nu när skolan börjar.





Hittade kläderna på HM och skorna på ellos.

fredag 17 augusti 2012

Godmorgon!

Hej här sitter jag och dricker kaffe innan jag ska fara till utbildning med jobbet. Igår var det fest men jag hoppade i går så det ska bli kul att få se hur dom mår hihi. Var och hälsade på mamma och pappa i går innan jag hämtade Emil på hockeyn. Nu måste vi beställa resa och det senast nästa vecka. Gud så skönt att få åka i väg i 2 veckor. Undra vart det blir. Ja i går när jag kom hem så vart det bara slapp i soffan såg nån film en stund innan jag somnade japp så vart det. I dag blir det sol och varm härligt men man skulle hällre va hemma. Ja ni får ha en underbar dag kram Sussi.

onsdag 15 augusti 2012

Gud vilken härlig dag jag har haft det bara myst i solen och badat i polen. Nu har jag precis målat sängen så nu ska jag ut på en powerwalk Ha en bra kväll Kram Sussi.

Godmorgon!

Ledig så skönt. Jobb i 2 dagar sen vart jag ledig. Fast bara idag tors-fredag är det utbildningsdagar  sen ska jag jobba i hela helgen. Så jag får väl ta vara på den här soliga dagen. Japp det ska jag. I går ringde jag min son, Mamma vet du vad jag är   Nä jag är i Grekland hihi oj jag visste ingenting.  Idag ska Emil få bo i Eldris med farmor. Så jag ska gå och packa en väska ha en bra dag kram Sussi.

lördag 11 augusti 2012

Sista dagarna.

Ja nu snart ska man börja jobba snyft vill inte. En vecka till vill jag ha men jag får väl vänta tills vi åker i september. Nu blir det målning av säng. Kram Sussi.

fredag 10 augusti 2012

Nu är den beställd.

Jag har den lilla bords lampan. men nu har jag beställt golvlampan.

Äntligen klar.

 Vad fin den vart. Jag som tänkte kasta den här, men lite färg och nya handtag så vart den ju som ny.

Sista dagen!

Ja och efter dom dagarna med oss. Så blev det så här. Näääää jag skojjade bara. Ett stort tack Robert och Rebecka för helt underbara dagar Kram från oss.

Kall öl efter badet det var gott det som inte är öl drickare.

Den dagen var det 31 grader.








Helt underbart skön kväll.


 Nu ska det prova fiska.





 Oj suddigt