lördag 30 juni 2012

Nytt!


Mina nya lyktor. Har köpt dom på fb. 150kr för båda tack Jenny.
Godmorgon här sitter jag och dricker te och jag ska in och jobba extra. Ja det är dom där pengarna man vill åt hihi. Annars hade jag inte gjort det. Jag är så fruktansvärd trött. Jag har börjat med Rosenrot igen. Igår var jag och lämnade blod då tog dom blodtrycket och det var inte att hurra förr. Nää ta och dricka mera sa dom till mig. Japp jag lovar. Ja skitväder som vanligt idag. Men hallå nu har juni gått får vi ingen sommar? I går vart det Kina mat hem och en super bra film Hamilton och ett glas rött under en filt Och regnet öste ute. Ja hur blir det i kväll. Regnet öser och jag är trött redan. Längtar till semestern hörde ni? Gud vad jag skrek hihi. Ha en underbar dag kram Sussi.

onsdag 27 juni 2012

Hej! det var länge sen jag var här kännde jag. Men tiden har gått så fort för annat. Nu är Midsommarn över också och den var så lugn och mysig. Inte alla tider att passa det var perfekt. fin väder hade vi också. regnade lite medans vi åt men det gjorde inget för vi satt ju under tak. Dagen efter så åkte vi på husvisning. Ja jag letar efter sommarstuga. Men hellst ska det ligga vid vatten. Och det ska ligga max en halvtimme härifrån. Ja jag jobbar fortfarande men snart så får jag semester. Åh vad jag längtar nu. Hoppas värmen kommer snart. Nu har det vart riktigt skitväder. träningen har vart sådär men jag var ute och joggade i går kväll och nu är jag på väg på en powerwalk Ha en bra dag Kram Sussi.
 Fia i sin nya tränings overall.
 Kvälls fika.
 Mina blommor som jag har på gården.

 Sommarbukett.
 Köksblomma.
Var ute och joggade i går och när jag nästan var hemma så plockade jag lite blommor. Älskar sommar blommor.
Jag som har fastnat på bild när vi var ut med jobbet.

Var och tittade på en sommarstuga.

 Det stora huset.
 Lilla huset.
 Ja nu ska det bara funderas lite om vi ska köpa den ihop.


 Här kommer Emil 2,5 km
 Fram till mål.
 Emil tyckte killarna såg törstiga ut. Så han hämtade saft till dom.
 Emil i mål. Stolt mor.
 Anneli och Tim.
 Sill lunch.

 Väntar på middan.
Och mycket bad vart det sent in på kvällen för alla.
 Min nya tras matta från Baldershage.se Jag älskar blått.
 Midsommaraftons morgon! Liam och Fia som ska springa kajten.
 Här kommer Fia.
 Snart i mål.
 Har har kommit i mål och fått pris.


Mycket nöjd tjej. Nu väntar vi på att Emil ska komma.

fredag 22 juni 2012

Midsommar!

Godmorgon vilken dag solen skiner och det är redan14 grader nu klockan 7. Ja i dag är det midsommar. Vi får främmande från Stockholm som ska Bohms oss hela helgen härligt. Jag vaknade tidigt men det gjorde inget. Så nu har jag satt i gång med potatis salladen. Nu på morgonen ja runt 10 så ska barnen springa kajten heter det springa/ jogga på Orsa mål.det är en tradition sen min man var liten. Ja och nu springer våra. Emil han har sprungit sen han var 3 år. Jag kommer med bilder sen. Emil som är lite större han ska få springa längre sträcka nu. Vi håller tummarna för han så han inte ger upp. Ja sen väntas bad i Polen och godmat/dricka hela kvällen. Ha en riktig härlig midsommar på er kram Sussi.

måndag 18 juni 2012

Måndag!

Gud vilken stressad morgon uppe med tuppen sen in till röntgen med Emil. Han har en knöl på foten som jag vill att vi kollar upp innan hockeyn börjar. Och nu är jag hemma och Emil har jag lämnat på fotbolls skola. Så nu ska jag ut på Powerwalk....fast vädret ser lite lurt ut. Bäst att skynda sig ut. Sen ska jag måla och plantera blommor. Ha en bra dag kram Sussi.

söndag 17 juni 2012

Loreen i Orsa.


 Ja det är inte dåligt att ha henne här i Orsa.  

Bygg en soffa.

Smart eller hur. Detta funderar jag på starkt.

Fix hemma.

 Köpte på loppis för 175kr.
 Så har jag fixat till dom. Ja jag har en stol kvar att måla.
 Planterat ner blommor i min nya kruka. Har köpt 3 st.
 Hoppas värmen kommer snart.
 Ja det ska vara koppar nu igen. Tycker väl sådär om det men jag har plockat hem lite Madde ser du dom här hihi. Kan plantera ner blommor/ eller ha ljus i.
 Emil och Fia har vart borta en stund och kommit tillbaka med en massa fisk. Skönt att ha nära till vatten.
 Oj dom lever.
Oj oj oj Det där undrade Lisa vad det var som hoppar.

Målartagen!

 Så här blev skåpet.

 nu ska jag måla den andra sen blir det sängen. Ja ursäkta mina tidningar men jag vägrar flytta på dom...Det är bara inredningstidningar.
 Min spegel som jag köpte på loppis för 80kr som jag tänkte att Fia ska få men den tar jag själv.
 Grund målad.
Målar rum. Men måste fixa till det för i helgen kommer det gäster som ska bo här hihi.