tisdag 28 februari 2012

Oj oj oj vilket jobb. Ja jag kan säga på det stället där gör undersköterskan super mycket. hihi berättar mer sen. En utmaning det kan jag säga i alla fall. Nu har mannen kommit. Och vi har bestämt att det blir bastu i kväll. Och Niclas har tagit över köket så skönt hihi.

Många bilder blir det.




Ja den här veckan kommer det bli mycket bilder.




Madde och Fia.

På fiket!







Barnens.

Visar sin fina jacka som hon har fått av Niclas och Madde.

Ut i det vackra vädret.




Så skönt väder. När jag kom hem efter intervjun så gick vi ut.


Fia visade upp sina fina kläder/väskan som hon har fått av Madde och Niclas.


Fika till mig.

Så mycket skratt och tårar av glädje. Tack!

Åh nu har min dotter och hennes kille kommit. Vi hade ja vi hade kan man säga julafton hihi. GUD så mycket paket. Jag ska visa sen vad barnen fick och vad dom fick av mig. Nu har jag visat vad jag har fått. Och jag är en mycket nöjd Mor/svärmor hihi. Tack SNÄLLA, SNÄLLA Madde och Niclas för alla fina presenter. Puss på er. Nu ska jag in i duschen för jag ska på anställnings intervju. Ja jag kan berätta mera sen. hihi gud så nervös jag är. Här hemma har vi skrivigt en lista på allt vad vi ska göra. Ja det är så mycket vi vill så det är väl lika bra så är det bara att bocka av sen hihi. Som tex. slalom, längd jag och Madde så vi kan skratta lite hihi, Åka skoter, bio, fika.baka för Madde vill ha bullar hem till Norge, Basta ska vi i våran bastu. Bowla ja massor ska det bli. Ja nu ska jag sätta i gång Kram. Så glad jag är det här behövde jag Madde hihi kramis.

Presenter!


Nu ska vi ha ordning på nyckalrna. Så fin. Men bilden är lånad av min dotter Madde. För min ligger i kartong och jag ville visa en bättre bild.


Nu ska jag ha ordning på mina halsband. Tack snälla Madde och Niclas. Dom här sakerna har hon köpt i sin nya butik som hon har börjat jobba i.

Så mycket presenter.


Så GOOOOOTTTTT. slag av lakris.



Åhhh. Vad glad jag blev.


Ha! nu har jag också en. hihi.


Jätte fin fick spegel.

Nu har dom kommit!




Plånbok som jag har fått av Madde och Niclas.



Adidas jacka. Tänk så snyggt till våren.



Jätte fin. Kan ha i alla väder.

Ica Maxi innan hemgång. Dom var alldeles lyriska Har dom inget i Norge?

måndag 27 februari 2012

trött & snorig

Snön faller ett riktigt trött väder fyyyy. Men snart ska jag hämta Madde i Mora Jippi.

söndag 26 februari 2012









Jobbat i dag fast jag har vart sjuk. Men ingen feber. Tog mig en promenad när jag kom hem ville passa på att få vara ute i solen en stund innan kvällen kom. Mannen har åkt och jobbat extra han också. Ja slipa en massa skidor det är ju en sådan vecka. har pratat med Pappa flera gånger idag hihi . Ja det dröjer nog inte innan dom är här. Ja blandade känslor är det. Japp i morgon kommer Madde och Niclas Gud så mysigt jag längtar. Hoppas bara så att jag inte blir sjukare en vad jag är nu. Har precis ätit kycklingpaj mums och snart ska jag hoppa in i duschen och smörja in mig med hth super bra för huden nu när man är så torr. Prova. ha det så bra Kram Sussi.

Förlåt!



Att jag inte har vart här på bloggen. Men jag har legat sen i fredags med feber. influensan? vet ej, kanske. Men jag har bitit ihop och jobbat idag och det har gott bra. så kanske på bättringsvägen. Men snart har jag jobbat klart och ska hem. Om jag orkar ska jag ta mig en promenad. Kram Sussi.

Äntligen!



Slut hela tiden överallt på Ikea. Men jag kunde köpa den på nätet i morse. Jippi. Tog två st en till mig och en till Madde som också vill ha den. ÄNTLIGEN!

torsdag 23 februari 2012

Grattis!

Det vart en liten prinsessa. Grattis! En tår i ögat vart det när Daniel berättade.

onsdag 22 februari 2012

Snygg!



Tuff lampa från Ikea.

Från Nordljus.net








Jag passade på när det var 70% rabatt.

Om 5 dagar.




Då kommer dom Åhhhh vad kul. ÄNTLIGEN.
Godagens jag som trodde vi skulle få fin väder idag....Nix. Regn och rusk och sen kom snön. Fast jag hade ju bestämt att jag skulle ut på en powerwalk. Så det har jag gjort nu, super skönt. I morgon ska jag in till expert och lämna in min nya mobil som bara har strulat "skit" skulle ha tagit en annan i stället. Japp inte bara den som har lagt av våran vanliga telefon har också lagt av eller den har dött. Så det blir att köpa en ny i morgon. Nu har jag precis kommit hem från tandläkaren Emil har vart där och inga hål sköööönt. Nu in i duschen sen ska jag mot jobbet. Ja jag har tänkt att börja med min Gi-mat men det kanske inte passar nu när jag ska få hit min dotter och hennes kille Niclas hihi jo det kanske fixas en då. Ha en bra dag kram Sussi.

tisdag 21 februari 2012

Måste bara köpa.




Ny serie från Ikea Forsla. från 29-39 kr och den stora kostar 99kr. Hittade inlägges hos My shabby chic house.
Ja idag har det vart toppen väder fast blåsigt. Jag hoppas på bättreväder i morgon när jag ska ut på min powerwalk. Idag har jag städat lagat mat och målat. Men hade hoppas på att dagen skulle gå lite mera långsamt hihi. Nu blir det en älgstek med potatis gratäng och en sallad till det. Jag tar lite rött till det också. I morgon väntar kvälls jobb så jag hinner lite på förmiddagen också. ha det så gott kram Sussi.

Nya byrån.









Med tända ljus.

Med lampan. Jag har inte hittat stilen ännu på bänken. Men det kommer senare. Är mycket nöjd med byrån. Får plats med jätte mycket i.



Men nu måste jag sätta igång att måla resten i sovrummet nu. Ja det ska vara klart till sommaren. Och så ska tavlorna bort funderar på en stor spegel som ska ligga.

Ny färg igen.








Ja nu bytte jag till svart och vitt igen. Har haft blått men det får komma fram mera till våren och sommaren. Nu har vi svart ett tag. La i il läggsskivan också eftersom Niclas och Madde kommer på Måndag Jippi vad dom ska ta hand om mig :)

Lite nytt från varadagsrummet.


Ja jag har tänkt att vitlasera lådan sen.


Vitt och nytt. Den andra tyckte jag hade krympt så mycket.