måndag 30 augusti 2010


Så här bor jag det här är på framsidan av huset.

En vecka har det gott.


Ja en vecka har det gott i skolan. Hösten har börjat närmat sig så vi tog fram västen från hm. Dom andra kläderna kommer också från hm.

Tröjor.











Kom hem till mig idag tre härliga höst tröjor. från hm.

Nu!


Det är nu som man vill ha det där ute rummet. titta vad mysigt det ser ut........Jag vill ha nu Orkar inte vänta men jag får väl lov för jag har ingen nu.






Mycket högt tycker jag. Fia tyckte att det var lite läskigt också. Lingonen har kommit så jag måste ut någon dag och plocka så att man klarar sig i vinter.

Höst!







Höst promenad med fia.

Fönster!


Fönster 1


Fönster 2 i mitt kök.

Mys!





Det vart mycket tända ljus i helgen överallt. men det är mysigt det också. Nu får hösten hjärna komma.
I hallen där ni ser att jag har tagit in gubb stolen där stod ju min köks soffa som jag har tagit in till köket nu. Där ska vi sätta upp garderober vi har brist på sådana
det blir nog bra det också.......gubb stolen ska jag måla vit hihi. Ja Lisa har hittat en plats i allafall.

lördag 28 augusti 2010

I dag har jag bara slöat på förmiddag Vi har inte haft regn eller sol men varmt har det vart. Jag har målat lite som på glas skåpen en lampa, krukor och ramar. jag skulle fortsätta måla fönstret men jag orkade inte i dag. Men jag har vart ute på en joggning runda i alla fall och tog en kvällspromenad det var ju så skönt ute. Det var lite kusligt ute det var så tyst inte en enda människa var ute och så kände man att NU är hösten här. nu ska jag slänga mig i soffan med en påse bilar hejdå Ha en bra kväll Sussi.

fredag 27 augusti 2010

Epa bilar eller vad det heter.


Så här ser det ut utanför mitt sovrumsfönster. Brummar och låter skit. och ställer bilarna på vår an gräsmatta. Inge roligt alls och jag HOPPAS att det är inte trändigt med epa bilar när min son är i den åldern.

Betällt.

Har beställt två st. hissgardiner in till vardagsrummet.
Helg skönt.......fast jag har vart ledig sen i onsdags hihi. fast är det fredag och man är ledig så är det annat. familjen är ju också ledig. ja idag vad ska man göra jo jag har lovat Fia gå och låna böcker på bibblan, och köpa bänkpapper och pennor till skolan. ja jag ska väl betala räkningar inte så roligt. Ska också försöka måla och spackla lite. jag var runt fönstren i går (listorna). Ska ta en joggning runda. ja sen i kväll blir det god mat och mys i soffan. Ha en jätte mysig kväll kram sussi.

torsdag 26 augusti 2010

Nej nu måste jag sätta igång och lägga barn och jag själv ska in i duschen. sen blir det kopp te framför en bra film kram på er Sussi.

Hålla kvar löpningen.

byxorna och jackan som hon har på sig har jag köpt idag och den tröjan som tjejen har på bilden nedanför. måste fortsätta med löpningen nu när jag har vart så duktig. springer ca 3 dagar i veckan och springer i 30 min. 5-6 km.

Kök.



Gillar skarpt båda köken.

Är sommarn slut nu??






Gud vad fort det har gott men tyvärr så tycker jag väl att augusti månad är väl också sommar. Men hösten kom fort. I söndags var det sol och varmt så att vi kunde bada men på måndag vart det kallt. I dag har vi satt på värmen igen. Och jag som inte har hunnigt använda mina sommar kläder tycker jag.

Fixar och donar.


Köks soffan har kommit tillbaka till köket.

Nya köksbordet som var hur tungt som helst. Kanske en matta ska under bordet har inte bestämt mig ännu.
Fick lägga dit vaxduken på grund av barnen. Fia älskar att sitta i köket och måla Emil vill gärna sitta vid köks bordet och bygga med små lego. Tyvärr. Men man kan ta bort duken när man får främmande i stället.


Det är inte riktigt klart men ville visa i alla fall. skåpdörrarna är inte på plats. och inga glas i glas skåpet ännu. Och så ska en tavel list upp på väggen där jag ska ha ljus på.
hyllor och vinstället ska in i hörnskåpet. Ej klart kommer med bilder sen när det är klart.

Shoppat!


Har köpt mig en tunika jätte fin.

Och en randig stor tröja.
Hej nu har jag vart och tagit mig ett tränings pass. gud vad skönt det var efteråt. Har inte st yrketränat sen i juni. Har bara tagit löpar pass ca 3 dagar i veckan. ja vad ska man göra nu då joooo jag vet måla vidare ska få mina tapeter i morgon kul. Och jag som trodde att vi skulle tapetsera i helgen....men min gubbe säger att vi MÅSTE vaxa bilen blääääääää vad tråkigt det vill absolut inte jag. Jag vill göra klart i vardagsrummet. ja vi får se kanske hinner med båda. Ha en bra dag kram sussi.

onsdag 25 augusti 2010

Snyggt.


Jätte fint.
Hej och hå det här har jag inte riktigt tid men. måste sätta igång innan jag ska hämta barn. Jag ska ju hämta köksbordet som har kommit kul. och sen ska jag bestämma mig för tapeten som jag ska ha som fond vägg. Sen är det väl att fortsätta att måla. ha en super dag kram Sussi.

Nya tag.


Ja då är semestrarna slut utbildningarna är igång ja då är man tillbaka igen.

Vi måste.


Ja vi måste göra om våran tvättstuga. Och den här tyckte jag om. Svart och vitt.

Lila.





Det är så poppis med lila??? ja jag måste vänja mig för det är inte riktigt min färg. Men ser man så här så är det ok. föresten ska jag beställa fårskin igen ska nog beställa 3 st. Har en tjej på jobbet som har får.
Jag är så nöjd med den jag köpte av henne.




tisdag 24 augusti 2010

Snart så blir det klart, ska bara sätta upp fond väggen, måla alla listor, och runt fönstren, öppna spisen. Sen så. Och så ska jag köpa hissgardiner till fönstren sen så. Nu ska jag nog gå och sussa Godnatt. Kramis.

Tappat en tand.


Fia har tappat framtanden och den andra är på väg. Snygging på sin första dag i skolan hihihi.

Det är mysigt,


Men hösten får gärna komma för mig. Jag tycker att det är mysigt med filtar,kuddar och en massa tända ljus överallt. Ska ta in köks soffan till köket igen nu när jag får mitt nya köks bord i morgon. Och på soffan ska jag ha en massa kuddar. kommer med bilder sen kram Sussi.