torsdag 29 april 2010

Hadde bara lust.








Att få göra skit bilder. Fastnar i alla fall inte. Men det var roligt . Ja jag bjuder på mig själv Ha en bra Valborg. Kram Sussi
Nu måste jag sätta i gång......Ska åka och jobba kväll. sen i morgon börjar jag tidigt. sen hem packa väska och vi ska åka och bada i badhuset hela familjen. efter det ska vi till kompisar och titta på majbrasa. Och efter det ska vi på inflyttningsfest hos Emma och Marcus. oj oj oj fullspäckat. eller vad det heter. Ha en bra dag Kram Sussi ja jag säger ha en bra Valborg. Jag kanske inte hinner in på bloggen i morgon..

Letar


Jag håller på att leta efter en mugg. Men det här mönstret är fint. Jag kan inte bestämma vilket mönster jag ska ha. fortsätter att leta.

Snyggt.


Gud vilken fin hall. bilden kommer från vitt hus med vita knutar.

Lampan


Den där lampan som står hitåt i silver den VILL jag ha men inte hittar vart..två st vill jag ha TACK! bilden kommer från Marits vita skrin.

Fortsättning följer.






Ja nu är målningen klar på väggarna. Nu i dag håller jag på att måla en omgång runt fönstret.
Ja och våning sängen ska ut. och så måste vi åka och köpa en madrass och hämta sängen. gud vad kul. sen ska jag köpa nya gardiner Hiss gardiner ska hon få. Och så funderar jag på en ny matta en rosa för hon ska bryta med rosa och vitt i rummet.

onsdag 28 april 2010

Hej nu är jag helt slut. Men det är bäst att jag hoppar in i duschen för snart ska jag hämta folk. Och vi ska på det där mötet.

Paket.


Fick två kuddfodral. Och dom tyckte jag passade in i Emils rum.

Paket.


Rosa kuddfodral.

T shirt till Fia

En T-shirt till Emil


Men oj da en blus till mamma.

En till men det var inte dåligt Tack posten.
Kläder är från hm.

Sista målningen i Fias rum.





Ja jag vart lite rädd först när jag målade. Det såg ut som det var mint grönt färg. Men sen när det torkade så såg man att det vart turkost.
Ja jag vet inte vad som har hänt. Men jag kan inte lägga upp bilder få se om jag kan fixa det sen. ja jag hade bilder på Fias rum. Ja jag har målat klart väggarna. Nu är det bara listor och listor runt fönster. ja sen är det klart. Kanske blir det klart till helgen. Fast jag ska jobba också. I går var jag super duktig jag var ute och sprang vid 21 tiden. Super skönt väder för att springa också. Sov som en gris i natt har jag också gjort..oj da nu vart det mycket också men det bjuder jag på. Ni får ha en bra dag på er. I kväll ska jag med jobbet på barn akut utbildning. (Lyssna) med Mat. Kram Sussi.

Mys



En riktig myskatt. Men det är tur det att hon är så mysig.

Vit är min färg.




Älskar detta vita fräscha. Bilderna är lånade någonstans från mina favorit bloggar

Skidsemester.


Här är min gubbe med jobbet och har det bra. Nästa år så åker vi med.. jag och barnen. allas Fruar och barn.

måndag 26 april 2010

Hej på er jag har inte glömt er. Jag har bara haft fullt upp. Jag har vart hemma själv i fem dagar medans gubben har vart med jobbet i Vemdalen. Så har jag jobbat, målat, och tränat. jag ska måla i dag också kommer med bilder sen. I går jobbade jag extra. Det blir bra pengar det.. Ja jag har min dotter som tar studenten och så har jag min syster dotter som också tar studenten men det är tur att det är olika dagar. Och vad ska man köpa????? ja det är inte lätt.. Nej nu måste jag sätta igång kommer till baka i kväll Kram på er Sussi.

söndag 25 april 2010

Härliga ute bilder.




Hus till salu i Ekerö. jag vill också ha en ute rum men det säger min man att det blir det nästa sommar. I år ska det bygga bastu. Vedeldad Timmerhus där ska vi ha bastu.

Min stora tjej som ska ta studenten snart.


Madde älskar godis som sin mamma.

Så kan det gå.


Min sura tjej som inte ville spela innebandy med storebror.
Ja jag vet inte riktigt vad hon hade satt på sig heller (påsk kärring).

En glad kille i alla fall.

Målning


Sista väggen med vit färg.

Vill också ha en sådana ute plats bilden är lånad från se bilden.

torsdag 22 april 2010

ja jag säger det. Bilden säger allt.



Så här skulle jag vilja ha i mitt sommar hus.

Njut!






Visar lite bilder som jag älskar.

onsdag 21 april 2010

Konstigt.


Emil tyckte INTE om mina jeans. Men mamma har du trasiga jeans???? Han måste tycka att jag är jätte konstig som har köpt ett par trasiga jeans.


Emil sitter och leker med sina gubbar.